Fiber Business 10 Mbit/s - 100 Mbit/s (Dedikerad)
Bredband2

Snabbt bredband till bra pris och en leverantör som lyssnar på riktigt. Välkommen till Bredband2!

fabriken2Maximal uppkoppling – Maximal trygghet

Med en fast internetanslutning lämpad för alla typer av lösningar, även de mest verksamhetskritiska, har ni en trygg och flexibel grund för ert företags kommunikation.

Med vår Fiber Business-tjänst får ni:
• 5 st fasta IP-adresser (kan köpa fler)
• Hastigheter från 2 Mbit/s till 10 Gbit/s
• Hög servicenivå
• Garanterad hastighet


När endast det bästa är gott nog
Det blir allt vanligare för företag, organisationer och myndigheter att gå över till IP-baserade lösningar för att upprätthålla en lönsam och effektiv verksamhet. Internetanslutningen är en strategisk resurs som stödjer allt från de centrala affärsprocesserna till medarbetarnas individuella informationsförsörjning. IP-kommunikationen är även en framgångsfaktor när ett företag introducerar kostnadseffektiva molntjänster i sin verksamhet.

Denna utveckling innebär att internetanslutningens kvalitet blir allt viktigare. Vill ni bygga en stabil och robust grund är Bredband2 ett klokt val. Med oss kan ni enkelt tillgodose dagens behov, samtidigt som ni får en utmärkt plattform för att vidareutveckla företagets digitala kommunikations- och distributionsbehov. Ni kan exempelvis komplettera med Bredband2:s lösningar för molnväxlar och colocation.

Oavsett hur ni bygger vidare på våra lösningar ser vi till att det fungerar, så att ni får det förbättrade verksamhetsstöd ni tänkt er.


Många snackar. Vi lyssnar!
När vi ber våra kunder beskriva oss så säger de att vårt personliga bemötande skiljer oss från våra konkurrenter. I en kundintensiv verksamhet som vår är förmågan att lyssna grundläggande och även nyckeln till vår framgång. Fiberteknik och låga priser finns hos många men företag som faktiskt lyssnar är få.


Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Kontakta våra rådgivare på: 0770-81 10 20
E-mail:
Denna information tillhandahålls av Bredband2 Denna information tillhandahålls av Bredband2
question
Kan jag få den här tjänsten?
Sök på din adress och se om du kan beställa den här tjänsten
money Pris
Startpris: Offert, Uppsägningstid: 3 månader, Bindningstid: 12 månader, Fraktkostnad: 0 kr/mån

Om Bredband2

Branschledande i öppna stadsnät