Drift
25 kr/mån ex. moms
Engångsavgift
990 kr
Bindningstid
1 månad
Uppsägningstid
1 månad

Office Mail Control tar bort minst 99% av inkommande SPAM.

Solid_Park_Liggande_RGBTjänsten sätts upp så att all e-post till företaget går via Mail Control. Det betyder att ingen e-post kommer in i mejlboxen innan den filtrerats och skannats av dubbla virusskydd.

Ingen hård- eller mjukvara krävs på företaget, allt som krävs är en justering av konfigurationen i e-postservern. Det enda kraven är att företaget har en egen domän på Internet och en godkänd mejlserver (kan även levereras till Office 365).

Är er epost-server inte tillgänglig buffras e-posten.

Tjänsten kan omfatta alla e-postadresser på företaget eller valfria och användarna ges goda möjligheter att välja nivå på filtreringen.

I tjänsten ingår tillgång till vår kunniga support.

Denna information tillhandahålls av Solid Park Denna information tillhandahålls av Solid Park

Om Solid Park

Solid Park levererar IT-drift till främst små och medelstora kunder samt avancerad konsulting inom systemutveckling, systemförvaltning och IT-infrastruktur. Vår kultur kännetecknas av att vi ska vara Snabba, Nytänkande & Reko.

Många förknippar IT med krångel, problem och långsamma implementationer. Snabbhet i support & service har därför blivit vårt sätt att göra skillnad för kunden och visa att vi är annorlunda.

I en så teknikorienterad sektor som IT-branschen krävs ett nytänkande arbetssätt. För oss betyder det att vi alltid har stenkoll på ny teknik och med hög kompetens och ständiga förbättringar gör vi våra kunder bättre.

Att vara reko ligger i vår natur, vårt sätt att vara sedan starten. Vi startar aldrig ett nytt samarbete eller projekt utan att ta reda på vad kunden verkligen behöver och vill. Vi är engagerade och ärliga!

Solid Park har varit verksamma sedan 2005 och vi finns idag i Västerås, Stockholm, Katrineholm, Norrköping och Linköping.

Vårt organisationsnummer är: 556677-7131.

Sedan våren 2015 är vi certifierade enligt ISO 9001 (Kvalitetsledningssystem) samt ISO 14001 (Miljöledningssystem). 2016 och 2017 blev vi utsedda till ett av Sveriges Superföretag av Veckan Affärer. Solid Park är även av Sveriges Bästa Arbetsplatser enligt Great Place To Work. Vi är certifierade partners till bl.a. Microsoft, Cisco, VMware, AeroHive, Tintri och NetApp.

Under 2017 har vi även blivit utsedda av Microsoft till ”Årets partner”.

Om Solid Park

Solid Park levererar IT-drift till främst små och medelstora kunder samt avancerad konsulting inom systemutveckling, systemförvaltning och IT-infrastruktur. Vår kultur kännetecknas av att vi ska vara Snabba, Nytänkande & Reko.