Via fiber
Kampanj: 50% rabatt i 3 månader 50 % billigare i 3 mån
495 kr/mån
Engångsavgift
Inget
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
Inget
Uppsägningstid
1 månad

Snabbt och förmånligt bredband utan tråkiga avtal! Välkommen till Internetport!

stadsnatfabriken_iplogoBredband som räcker långt!

Vi levererar nu bredband i landets alla regioner! Gör som många andra och välj ett bredband med vilket hela familjen kan streama HD-filmer, spela, ladda ner tunga filer och ringa samtidigt utan risk för att det går långsamt.

  • Endast 1 månad uppsägningstid!
  • Ingen bindningstid!
  • Ingen startavgift!


Välkommen till Internetport's bredbandsvärld!
Denna information tillhandahålls av Internetport Denna information tillhandahålls av Internetport
pdf Ladda ned PDF
Storlek: 138 Kb

Om Internetport

Vi växer och blir bättre
Internetports kultur genomsyras av eldsjälar som brinner för att utvecklas som individer och grupp för att leverera bästa service och tjänster. Vår ambition är att vara det självklara valet som leverantör av it-tjänster för dig som privatperson och företagare.

Vi värdesätter din upplevelse
Vår strategi är att lyssna på dina upplevelser och behov för att kunna leverera tjänster med service och villkor utöver det vanliga. Som kund hos oss ska du känna dig trygg och omhändertagen. Våra tekniker delar gärna med sig av sin erfarenhet och service och finns tillgänglig genom flera kanaler för att erbjuda dig personlig service.

Ett fantastiskt team
Vi finns längs havskusten nära stadskärnan i Hudiksvall och är en leverantör och samarbetspartner med över 10 års erfarenhet av att tillhandahålla bredband, telefoni, serverdrift, systemutveckling och servicedesk.

Om Internetport

Internetports kultur genomsyras av eldsjälar som brinner för att utvecklas som individer och grupp för att leverera bästa service och tjänster. Vår ambition är att bli det självklara valet som leverantör av it-tjänster för dig som privatperson och företagare.